Curso 2022-2023

Vídeos resums entrevistes

Institut Escola Carles Capdevila de Balenyà

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per l’alumnat de 2n d’ESO del curs 22-23 del Institut Escola Carles Capdevila de Balenyà a persones d’orígen estranger.


Institut Escola Mossèn Cinto de Folgueroles

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per l’alumnat de 2n d’ESO del curs 22-23 del Institut Escola Mossèn Cinto de Folgueroles a persones d’orígen estranger.


Institut de Tona

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per alumnat de 3r d'ESO del curs 22-23 del Institut de Tona a persones d’orígen estranger.


Institut de Taradell

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per l’alumnat de 2n d’ESO del curs 22-23 del Institut de Taradell a persones d’orígen estranger.




Institut Escola Carles Capdevila de Balenyà

Aadil — Marroc

Entrevista a l’Aadil del Marroc, realitzada per alumnat del Institut Escola Carles Capdevila de Balenyà de 2n d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Mohamed — Marroc

Entrevista a en Mohamed del Marroc, realitzada per alumnat del Institut Escola Carles Capdevila de Balenyà de 2n d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Nati — República Dominicana

Entrevista a la Nati de República Dominicana, realitzada per alumnat del Institut Escola Carles Capdevila de Balenyà de 2n d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori


Cora — República Dominicana

Entrevista a la Cora de República Dominicana, realitzada per alumnat del Institut Escola Carles Capdevila de Balenyà de 2n d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Gimena — Uruguai

Entrevista a la Gimena d’Uruguai, realitzada per alumnat del Institut Escola Carles Capdevila de Balenyà de 2n d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Nouamane — Marroc

Entrevista a en Nouamane del Marroc, realitzada per alumnat del Institut Escola Carles Capdevila de Balenyà de 2n d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori


Laura — Itàlia

Entrevista a la Laura d’Itàlia, realitzada per alumnat del Institut Escola Carles Capdevila de Balenyà de 2n d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Zinayida — Ucraïna

Entrevista a la Zinayida d’Ucraïna, realitzada per alumnat del Institut Escola Carles Capdevila de Balenyà de 2n d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.



Institut Escola Mossèn Cinto de Folgueroles

Ulises — Nicaragua

Entrevista a l’Ulises de Nicaragua, realitzada per alumnat del Institut Escola Mossèn Cinto de Folgueroles de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Dante — Argentina

Entrevista a en Dante d’Argentina, realitzada per alumnat del Institut Escola Mossèn Cinto de Folgueroles de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Maimouna — Senegal

Entrevista a la Maimouna del Senegal, realitzada per alumnat del Institut Escola Mossèn Cinto de Folgueroles de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Verònica — Argentina

Entrevista a la Veronica d’Argentina, realitzada per alumnat del Institut Escola Mossèn Cinto de Folgueroles de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Kee Sun — Corea del Sud

Entrevista a la Kee Sun de Corea del Sud, realitzada per alumnat del Institut Escola Mossèn Cinto de Folgueroles de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Gabriela — Uruguai

Entrevista a la Gabriela d’Uruguai, realitzada per alumnat del Institut Escola Mossèn Cinto de Folgueroles de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Institut de Taradell

Karen — Escòcia

Entrevista a la Karen d’Escòcia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Fabio — Argentina

Entrevista a en Fabio d’Argentina, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Oumar — Senegal

Entrevista a l’Oumar del Senegal, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Patricia — Uruguai

Entrevista a la Patricia d’Uruguai, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Gianmarco — Perú

Entrevista a en Gianmarco del Perú, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Vitaly — Ucraïna

Entrevista a en Vitaly d’Ucraïna, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Edgar — Colòmbia

Entrevista a l’Edgar de Colòmbia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Elizabeth — Colòmbia

Entrevista a l’Elizabeth de Colòmbia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Arnau — Cuba

Entrevista a l’Arnau de Cuba, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Paulina — Xile

Entrevista a la Paulina de Xile, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Ana — Colòmbia

Entrevista a l’Ana de Colòmbia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Mohamed — Marroc

Entrevista a en Mohamed del Marroc, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Sarah — Brasil

Entrevista a la Sarah del Brasil, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Maka — Geòrgia

Entrevista a la Maka de Geòrgia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Rosaria — Itàlia

Entrevista a la Rosaria d’Itàlia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Luis Enrique — Colòmbia

Entrevista a en Luis Enrique de Colòmbia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Ornella — Itàlia

Entrevista a l’Ornella d’Itàlia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Enio — Cap Verd

Entrevista a l’Enio de Cap Verd, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Karina — Colòmbia

Entrevista a la Karina de Colòmbia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Rana — Síria

Entrevista a la Rana de Síria, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Patrícia — Paraguai

Entrevista a la Patrícia de Paraguai, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Bailo — Senegal

Entrevista a en Bailo del Senegal, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.




Institut de Tona

Khadija — Marroc

Entrevista a la Khadija del Marroc, realitzada per alumnat del Institut de Tona de 3r d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Simón — Xile

Entrevista a la Simon de Xile, realitzada per alumnat del Institut de Tona de 3r d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Mario — Colòmbia

Entrevista a en Mario de Colòmbia, realitzada per alumnat del Institut de Tona de 3r d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Adrián — Uruguai

Entrevista a l’Adrián d’Uruguai, realitzada per alumnat del Institut de Tona de 3r d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Aurelio — Andalusia

Entrevista a l’Aurelio d’Andalusia, realitzada per alumnat del Institut de Tona de 3r d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Milagros — Hondures

Entrevista a la Milagros d’Hondures, realitzada per alumnat del Institut de Tona de 3r d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Roman — Alemanya

Entrevista a en Roman d’Alemanya, realitzada per alumnat del Institut de Tona de 3r d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Paula — Colòmbia

Entrevista a la Paula de Colòmbia, realitzada per alumnat del Institut de Tona de 3r d'ESO del curs 21-22, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Sara — Colòmbia

Entrevista a la Sara de Colòmbia, realitzada per alumnat del Institut de Tona de 3r d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Badea — Romania

Entrevista a en Badea de Romania, realitzada per alumnat del Institut de Tona de 3r d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Saida — Marroc

Entrevista a la Saida del Marroc, realitzada per alumnat del Institut de Tona de 3r d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Francisco — Mèxic

Entrevista a en Francisco de Mèxic, realitzada per alumnat del Institut de Tona de 3r d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Esperanza — Guinea Equatorial

Entrevista a l’Esperanza de Guinea Equatorial, realitzada per alumnat del Institut de Tona de 3r d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Thaís — Brasil

Entrevista a la Thaís del Brasil, realitzada per alumnat del Institut de Tona de 3r d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Paloma — Andalusia

Entrevista a la Paloma d’Andalusia. realitzada per alumnat del Institut de Tona de 3r d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Diego — Argentina

Entrevista a en Diego d’Argentina, realitzada per alumnat del Institut de Tona de 3r d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Lucia — Uruguai

Entrevista a la Lucia de Uruguai, realitzada per alumnat del Institut de Tona de 3r d'ESO del curs 22-23, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.