Curs 2018-2019

Vídeo resums entrevistes

Institut de Tona

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19 de l'Institut de Tona a persones d'origen estranger.


Institut de Taradell

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19 de l'INS Taradell a persones d'origen estranger.


Escola Vedruna de Tona

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19 de l'Escola Vedruna de Tona a persones d'origen estranger.


Institut de Tona

Yoko — Xile

Entrevista a la Yoco de Xile. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Rita — Portugal

Entrevista a la Rita de Portugal. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Nora — Mèxic

Entrevista a la Nora de Mèxic. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Marianna — Hongria

Entrevista a la Marianna d'Hongria. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Letícia — Hondures

Entrevista a la Letícia d'Hondures. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Leonardo — Uruguai

Entrevista a en Leonardo d'Uruguai. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Khalid — Marroc

Entrevista a en Khalid de Marroc. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


John — Escòcia

Entrevista a en John d'Escòcia. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Jellouu — Marroc

Entrevista a en Jellouu de Marroc. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Hadiza — Nigèria

Entrevista a la Hadiza de Nigèria. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Gabriel — Argentina

Entrevista a en Gabriel d'Argentina. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Fàtima — Marroc

Entrevista a la Fàtima de Marroc. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Estrella — Veneçuela

Entrevista a l’Estrella de Veneçuela. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Charo — Extremadura

Entrevista a la Charo d'Extremadura. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Balbina — Paraguai

Entrevista a la Balbina de Paraguai. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Ariana — Polònia

Entrevista a l’Ariana de Polònia. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Andrey — Colòmbia

Entrevista a l’Andrey de Colòmbia. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Andres — Bolívia

Entrevista a l’Andres de Bolívia. Realitzada per alumnat de 3r d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Institut de Taradell

Yangdu — Nepal

Entrevista a la Yangdu de Nepal. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Tatiana — Ucraïna

Entrevista a la Tatiana d'Ucraïna. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Ramanpreet — Índia

Entrevista a la Ramanpreet de l'Índia. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Paulet — Nigèria

Entrevista a la Paulet de Nigèria. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Mohamed — Marroc

Entrevista a en Mohamed de Marroc. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Leo — Argentina

Entrevista a en Leo d'Argentina. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Kuldip — Índia

Entrevista a en Kuldip de l'Índia. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Khadim — Senegal

Entrevista a en Khadim del Senegal. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Jorge — Argentina

Entrevista a en Jorge d'Argentina. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Johanna — Equador

Entrevista a la Jhoanna d'Equador. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Jad — Síria

Entrevista a en Jad de Síria. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Ionela — Romania

Entrevista a la Ionela de Romania. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Ilenia — Itàlia

Entrevista a la Ilenia d'Itàlia. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Fumiko — Japó

Entrevista a la Fumiko del Japó. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Flamur — Albània

Entrevista a en Flamur d'Albània. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Daniela — Bulgària

Entrevista a la Daniela de Bulgària. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Cristina — Brasil

Entrevista a la Cristina de Brasil. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Claudia — Uruguai

Entrevista a la Claudia d'Uruguai. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Carolina — Mèxic

Entrevista a la Carolina de Mèxic. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Baghdad — Marroc

Entrevista a en Baghdad de Marroc. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Anna — Geòrgia

Entrevista a l’Anna de Geòrgia. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Aline — França

Entrevista a l’Aline de França. Realitzada per alumnat de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


 

Escola Vedruna de Tona

Mario — Uruguai

Entrevista a en Mario d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.

Leonardo — Uruguai

Entrevista a en Leonardo d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.

Victor — Hondures

Entrevista a en Victor d'Hondures. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.

Tsvetana — Bulgària

Entrevista a la Tsvetana de Bulgària. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.

Olga — Rússia

Entrevista a l’Olga de Rússia. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.

Michel — Mèxic

Entrevista a en Michel de Mèxic. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.

Pedro — Uruguai

Entrevista a en José Pedro d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.

Fabian — Uruguai

Entrevista a en Fabian d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.

Elenda — Argentina

Entrevista a l’Elenda d'Argentina. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.

Natalia — Veneçuela

Entrevista a la Natalia de Veneçuela. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 18-19, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.