Curs 2009-2010

Vídeo resum entrevistes

Perfils 2010

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per alumnat de 3r d'ESO del curs 09-10 de l’Institut de Tona i l'Institut de Taradell a persones d'origen estranger.

Institut de Tona

Anna — Uruguai

Entrevista a l'Anna d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Claudia — Hondures

Entrevista la Claudia d'Hondures. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Francisco — Còrdova

Entrevista a en Francisco de Còrdova. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Guillermo — Granada

Entrevista a en Guillermo de Granada. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Guillermo — Uruguai

Entrevista a en Guillermo d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Harold — Hondures

Entrevista a en Harold d'Hondures. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Jaouad — Marroc

Entrevista a en Jaouad de Marroc. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Khalid — Marroc

Entrevista a en Khalid de Marroc. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Lucas — Uruguai

Entrevista a en Lucas d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Rodrigo — Uruguai

Entrevista a en Rodrigo d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Sebastian — Xile

Entrevista a en Sebastian de Xile. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Sebastian — Colòmbia

Entrevista a en Sebastian de Colòmbia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Institut de Taradell

Cristian — Equador

Entrevista a en Cristian de l'Equador. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Elisabet — Bolívia

Entrevista a l'Elisabet de Bolívia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Gerardo — Perú

Entrevista a en Gerardo del Perú. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Ivan — Badajoz

Entrevista a l'Ivan de Badajoz. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Karima — Marroc

Entrevista a la Karima del Marroc. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Mariem — Marroc

Entrevista a la Mariem del Marroc. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Nicole — Holanda

Entrevista a la Nicole d'Holanda. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Teresa — Colòmbia

Entrevista a la Teresa de Colòmbia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Yangdu — Nepal

Entrevista a la Yangdu del Nepal. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 09-10, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.