Curs 2016-2017

Vídeo resums entrevistes

Perfils 2017

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per alumnat de 2n d'ESO del curs 16-17 de l'Escola Vedruna de Tona i l'Institut de Taradell a persones d'origen estranger.


Institut de Taradell

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per alumnat de 2n d'ESO del curs 16-17 de l'Institut de Taradell a persones d'origen estranger.


Escola Vedruna de Tona

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per alumnat de 2n d'ESO del curs 16-17 de l'Escola Vedruna de Tona a persones d'origen estranger.


Institut de Taradell

Yerenith — Colòmbia

Entrevista a la Yenerith de Colòmbia. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Teresa — Uruguai

Entrevista a la Teresa d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Sandra — Romania

Entrevista a la Sandra de Romania. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Nicolle — Holanda

Entrevista a la Nicolle d'Holanda. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Nelly — Perú

Entrevista a la Nelly del Perú. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Mohamed — Marroc

Entrevista a en Mohamed de Marroc. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Mgozi — Nigèria

Entrevista a en Mgozi de Nigèria. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Mayra — Hondures

Entrevista a la Mayra d'Hondures. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Martín — Perú

Entrevista a en Martín del Perú. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


John — Escòcia

Entrevista a en John d'Escòcia. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Guillaume — França

Entrevista a en Guillaume de França. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Gerald — Estats Units

Entrevista a en Gerald dels Estats Units. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Elisa — Mèxic

Entrevista a l'Elisa de Mèxic. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Eliana — Geòrgia

Entrevista a l'Eliana de Geòrgia - Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Duanphen — Tailàndia

Entrevista a en Duanphen de Tailàndia. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Carolina — Colòmbia

Entrevista a la Carolina de Colòmbia. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Carlos — Equador

Entrevista a en Carlos de l'Equador. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Baghdad — Marroc

Entrevista a en Baghdad de Marroc. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Anna — Ucraïna

Entrevista a l'Anna d'Ucraïna. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Agustina — Argentina

Entrevista a l'Agustina d'Argentina. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Abdel — Marroc

Entrevista a l'Abdel de Marroc. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Escola Vedruna de Tona

Roxana — Romania

Entrevista a la Roxana de Romania. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Richard — Uruguai

Entrevista a en Richard d'Uruguai Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Pablo — República Dominicana

Entrevista a en Pablo de República Dominicana. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Marcela — Argentina

Entrevista a la Marcela d'Argentina. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Gabriel — Costa Rica

Entrevista a en Gabriel de Costa Rica. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Fabio — Argentina

Entrevista a en Fabio d'Argentina. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Dominique — França

Entrevista a la Dominique de França. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Darwin — Veneçuela

Entrevista a en Darwin de Veneçuela. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Claudia — Equador

Entrevista a la Claudia de l'Equador. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Brahim — Marroc

Entrevista a en Brahim de Marroc. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 16-17, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.