Curs 2017-2018

Vídeo resums entrevistes

Perfils 2018

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per alumnat d'ESO del curs 17-18 de l'Escola Vedruna de Tona, de l'Institut de Taradell i de l'Institut de Tona a persones d'origen estranger.


Institut de Tona

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per alumnat de 2n d'ESO del curs 17-18 de l'Institut de Tona a persones d'origen estranger.


Institut de Taradell

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per alumnat de 2n d'ESO del curs 17-18 de l'Institut de Taradell a persones d'origen estranger.


Escola Vedruna de Tona

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per alumnat de 2n d'ESO del curs 17-18 de l'Escola Vedruna de Tona a persones d'origen estranger.


Institut de Tona

Simon — Irlanda

Entrevista a en Simon d'Irlanda. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Sandra — Equador

Entrevista a la Sandra de l'Equador. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Richard — Uruguai

Entrevista a en Richard d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Jinna — Colòmbia

Entrevista a la Jinna de Colòmbia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Germán — Uruguai

Entrevista a en Germán d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Elizabeth — Tanzània

Entrevista a la Elizabeth de Tanzània. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Doru — Romania

Entrevista a en Doru de Romania. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Christian — Alemanya

Entrevista a en Christian d'Alemanya. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Cándida Arminda — El Salvador

Entrevista a la Cándida Armida del Salvador. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Brian — Hondures

Entrevista a en Brian d'Hondures. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Alícia — Perú

Entrevista a l’Alícia del Perú. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Alejandro — Hondures

Entrevista a l’Alejandro d'Hondures. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Institut de Taradell

Yangdu — Nepal

Entrevista a la Yangdu de Nepal. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Werner — Alemanya

Entrevista a en Werner d'Alemanya. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Samir — Tunísia

Entrevista a en Samir de Tunísia. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Puri — Nepal

Entrevista a la Puri de Nepal. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Paula — Argentina

Entrevista a la Paula d'Argentina. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Ousmane — Mali

Entrevista a l’Ousmane de Mali. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Nathalie — França

Entrevista a la Nathalie de França. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


May — Cuba

Entrevista a la May de Cuba. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Marco — Colòmbia

Entrevista a en Marco de Colòmbia. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Leonardo — Itàlia

Entrevista a en Leonardo d'Itàlia. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Koffei — Togo

Entrevista a en Koffei de Togo. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Jacob — Ghana

Entrevista a en Jacob de Ghana. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Gaston — Perú

Entrevista a en Gaston del Perú. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Anna — Rússia

Entrevista a l’Anna de Rússia. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Pemba — Nepal

Entrevista a la Pemba del Nepal. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Escola Vedruna de Tona

Genny — Colòmbia

Entrevista a la Genny de Colòmbia. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Sabina Emilia — Romania

Entrevista a la Sabina Emilia de Romania. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Laura — Irlanda

Entrevista a la Laura d'Irlanda. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Hadiz — Nigèria

Entrevista a la Hadiz de Nigèria. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Franco — Itàlia

Entrevista a en Franco d'Itàlia. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Dora — Hondures

Entrevista a la Dora d'Hondures. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Coco — Nigèria

Entrevista a la Coco de Nigèria. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Benedetta — Itàlia

Entrevista a la Benedetta d'Itàlia. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Amara — Mali

Entrevista a l’Amara de Mali. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Alena — Bielorússia

Entrevista a l’Alena de Bielorússia. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 17-18, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.