Curs 2013-2014

Institut de Tona

Robert — Brasil

Entrevista a en Robert de Brasil. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Mabel — Argentina

Entrevista a la Mabel d'Argentina. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Yaribel — Equador

Entrevista a la Yaribel d'Equador. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Luciana — Brasil

Entrevista a la Luciana de Brasil. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Maria Elena — Honduras

Entrevista a la Maria Elena d'Honduras. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Luana — Argentina

Entrevista a la Luana d'Argentina. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Laura — Argentina

Entrevista a la Laura d'Argentina. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Leonardo — Uruguai

Entrevista a en Leonardo d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


 

Institut de Taradell

Natali — Perú

Entrevista a la Natali del Perú. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Maribel — Veneçuela

Entrevista a la Maribel de Veneçuela. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Nàbia — Marroc

Entrevista a la Nàbia del Marroc. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


John — Escòcia

Entrevista a en John d'Escòcia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Koffi — Togo

Entrevista a en Koffi del Togo. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Lorena — Argentina

Entrevista a la Lorena d'Argentina. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Phuri — Nepal

Entrevista a la Phuri del Nepal. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Esther — Colòmbia

Entrevista a l'Esther de Colòmbia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Hem — Nepal

Entrevista a en Hem del Nepal. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Alexandra — Rússia

Entrevista a l'Alexandra de Rússia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Leonardo — Itàlia

Entrevista a en Leonardo d'Itàlia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Marion — Alemanya

Entrevista a la Marion d'Alemanya. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Samba — Senegal

Entrevista a en Samba del Senegal. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


John Fredy — Equador

Entrevista a en John Fredy d'Equador. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Marcos — Uruguai

Entrevista a en Marcos d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Manuel — Colòmbia

Entrevista a en Manuel de Colòmbia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Davide — Portugal

Entrevista a en Davide de Portugal. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 13-14, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.