Curs 2012-2013

Institut de Tona

Ana Maria — Portugal

Entrevista a l'Ana Maria de Portugal. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Ana Maribel — Hondures

Entrevista a l'Ana Maribel d'Hondures. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Carlos Alberto — Colòmbia

Entrevista a en Carlos Alberto de Colòmbia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Manuela — Andalusia

Entrevista a la Manuela d'Andalusia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Patricia — Hondures

Entrevista a la Patricia d'Hondures. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Chicho — Perú

Entrevista a en Chicho del Perú. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Efren — Mèxic

Entrevista a l'Efren de Mèxic. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Fabian — Uruguai

Entrevista a en Fabian d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Sonik — Ghana

Entrevista a en Sonik de Ghana. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Escola Vedruna de Tona

Elena Cristina — Romania

Entrevista a l'Elena Cristina de Romania. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Marcela — Argentina

Entrevista a la Marcela d'Argentina. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Maria del Rosario — Uruguai

Entrevista a la Maria del Rosario d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Sandra — Bolívia

Entrevista a la Sandra de Bolívia. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Juani — Xile

Entrevista a la Juani de Xile. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Victoria — Uruguai

Entrevista a la Victoria d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Jofre — Equador

Entrevista a en Jofre de l'Equador. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Alejandro — Uruguai

Entrevista a l'Alejandro d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Alina — Romania

Entrevista a l'Alina de Romania. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 12-13, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.