Curs 2011-2012

Institut de Tona

Claudio — Argentina

Entrevista a en Claudio d'Argentina. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 11-12, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Daisy — Uruguai

Entrevista a la Daisy d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 11-12, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Eva — Hondures

Entrevista a l’Eva d'Hondures. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 11-12, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Irene — Portugal

Entrevista a la Irene de Portugal. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 11-12, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Karina — Argentina

Entrevista a la Karina d'Argentina. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 11-12, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Konate — Mali

Entrevista a en Konate de Mali. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 11-12, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Valens — Ruanda

Entrevista a en Valens de Ruanda. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 11-12, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Youssef — Marroc

Entrevista a en Youssef del Marroc. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 11-12, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


 

Escola Vedruna de Tona

Abdul — Marroc

Entrevista a l'Abdul del Marroc. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 11-12, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Andrea — Bolívia

Entrevista a l'Andrea de Bolívia. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 11-12, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Steven — Ghana

Entrevista a l'Steven de Ghana. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 11-12, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Welin — Senegal

Entrevista a en Welin del Senegal. Realitzada per alumnes de 2n d'ESO del curs 11-12, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.