Curs 2015-2016

Vídeo resum entrevistes

Perfils 2016

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per alumnat de 3r d'ESO del curs 15-16 de l'Institut de Tona i l'Institut de Taradell a persones d'origen estranger.

Institut de Tona

Ariel — Regne Unit

Entrevista a l'Ariel del Regne Unit. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Lorena — Uruguai

Entrevista a la Lorena d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Claudia — Hondures

Entrevista a la Claudia d'Hondures. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Natalia — Colòmbia

Entrevista a la Natalia de Colòmbia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Ariadna — Polònia

Entrevista a l'Ariadna de Polònia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Marcos — Uruguai

Entrevista a en Marcos d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Saida — Marroc

Entrevista a la Saida de Marroc. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Laurinda — Portugal

Entrevista a la Laurinda de Portugal. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


 

Institut de Taradell

Anissa — Marroc

Entrevista a l'Anissa de Marroc. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Ann — Tailàndia

Entrevista a l'Ann de Tailàndia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Bal — Índia

Entrevista a en Bal d'Índia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Eugenia — Rússia

Entrevista a l'Eugenia de Rússia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Madelaine — Equador

Entrevista a la Madelaine d'Equador. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Magali — Perú

Entrevista a la Magali del Perú. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Maria — Múrcia

Entrevista a la Maria de Múrcia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Marly — Equador

Entrevista a la Marly de l'Equador. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Milena — Bulgària

Entrevista a la Milena de Bulgària. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Maya — Bulgària

Entrevista a la Maya de Bulgària. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Miriam — Argentina

Entrevista a la Miriam d'Argentina. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Raymel — República Dominicana

Entrevista a en Raymel de la República Dominicana. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Talbi — Marroc

Entrevista a en Talbi de Marroc. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Tania — Ucraïna

Entrevista a la Tania d'Ucraïna. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Ana — Ucraïna

Entrevista a l'Anna d'Ucraïna. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 15-16, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.