Curs 2014-2015

Vídeo resum entrevistes

Perfils 2015

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per alumnat de 3r d'ESO del curs 14-15 de l’Institut de Tona i l'Institut de Taradell a persones d'origen estranger.

Institut de Tona

Anja — Holanda

Entrevista a l'Anja d’Holanda. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Bruno — Brasil

Entrevista a en Bruno de Brasil. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Claudia — Uruguai

Entrevista a la Claudia d’Uruguai. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Fortunato — Guinea

Entrevista a en Fortunato de Guinea Equatorial. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Lorena — Uruguai

Entrevista a la Lorena d’Uruguai. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Nikolai — Romania

Entrevista a en Nikolai de Romania. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Sajda — Marroc

Entrevista a la Sajda del Marroc. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Renata — Alemanya

Entrevista a la Renata d’Alemanya. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Simon — Irlanda

Entrevista a en Simon d’Irlanda. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Veronica — Bulgària

Entrevista a la Veronica de Bulgària. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


 

Institut de Taradell

Ajay — Índia

Entrevista a l'Ajay de l'Índia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Alex — Holanda

Entrevista a l'Alex d'Holanda. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Charleen — Xina

Entrevista a la Charleen de la Xina. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Dina — Perú

Entrevista a la Dina del Perú. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Fàtima — Marroc

Entrevista a la Fàtima del Marroc. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Florentina — Romania

Entrevista a la Florentina de Romania. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Katarina — Polònia

Entrevista a la Katarina de Polònia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Lorena — Colòmbia

Entrevista a la Lorena de Colòmbia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Mary — Cap Verd

Entrevista a la Mary de Cap Verd. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Nadia — Marroc

Entrevista a la Nadia del Marroc. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Natasha — Malàisia

Entrevista a la Natasha de Malàisia. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Patricia — Uruguai

Entrevista a la Patricia d'Uruguai. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Priscila — Xile

Entrevista a la Priscila de Xile. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Shami — Palestina

Entrevista a en Shami de Palestina. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Yuri — Nicaragua

Entrevista a en Yuri de Nicaragua. Realitzada per alumnes de 3r d'ESO del curs 14-15, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.