Curs 2020-2021

Vídeos resums entrevistes

Institut de Tona

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per l’alumnat de 3r d’ESO del curs 20-21 de l’Institut de Tona a persones d’orígen estranger.


Institut de Taradell

Resum de les vídeo-entrevistes realitzades per l’alumnat de 2n d’ESO del curs 20-21 de l’Institut de Taradell a persones d’orígen estranger.


Institut de Tona

Roberto — Colòmbia

Entrevista a en Roberto de Colòmbia, realitzada per alumnat de l'Institut de Tona de 3r d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Ignacio — España

Entrevista a l’Ignacio de Andalusia, realitzada per alumnat de l'Institut de Tona de 3r d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori


Artur — Rússia

Entrevista a l’Artur de Rússia, realitzada per alumnat de l'Institut de Tona de 3r d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori


Andrea — Argentina

Entrevista a l’Andrea d’Argentina, realitzada per alumnat de l'Institut de Tona de 3r d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Antonia — España

Entrevista a l’Antonia de Andalusia, realitzada per alumnat de l'Institut de Tona de 3r d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori


Michaela — Italia

Entrevista a la Michaela de Itàlia, realitzada per alumnat de l'Institut de Tona de 3r d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori


Khalid — Marroc

Entrevista a en Khalid del Marroc, realitzada per alumnat de l'Institut de Tona de 3r d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Ray — Brasil

Entrevista a la Ray del Brasil, realitzada per alumnat de l'Institut de Tona de 3r d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori


Leidy — Mèxic

Entrevista a la Leidy de Mèxic, realitzada per alumnat de l'Institut de Tona de 3r d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori


Namory — Mali

Entrevista a en Namory de Mali, realitzada per alumnat de l'Institut de Tona de 3r d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Bogaan— Romania

Entrevista a en Bogaan de Romania, realitzada per alumnat de l'Institut de Tona de 3r d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori


Gennesis — Hondures

Entrevista a la Gennesis d’Hondures, realitzada per alumnat de l'Institut de Tona de 3r d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori


Swen — Alemanya

Entrevista a l’Swen d’Alemanya, realitzada per alumnat de l'Institut de Tona de 3r d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Michael — Regne Unit

Entrevista a en Michael del Regne Unit, realitzada per alumnat de l'Institut de Tona de 3r d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori


Institut de Taradell

Casey — Nigèria

Entrevista a en Casey de Nigèria, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Lina — Colòmbia

Entrevista a la Lina de Colòmbia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Piotr — Polònia

Entrevista a en Piotr de Polònia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Lucas — Polònia

Entrevista a en Lucas de Polònia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Olman — Hondures

Entrevista a l’Olman d’Hondures, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 19-20, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Alain — França

Entrevista a l'Alain de França, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Elohim — Uruguai

Entrevista a l’Elohim d’Uruguai, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Milena — Bulgària

Entrevista a la Milena de Bulgària, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Katherine — Colòmbia

Entrevista a la Katherine de Colòmbia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Katerina — Bielorússia

Entrevista a la Katerina de Bielorússia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Alpha — Mali

Entrevista a l’Alpha de Mali, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 19-20, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Mohamed — Marroc

Entrevista a en Mohamed de Marroc, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Mery — Cap Verd

Entrevista a la Mery de Cap Verd, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Frank — Regne Unit

Entrevista a en Frank del Regne Unit, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 19-20, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Eloisa — Itàlia

Entrevista a l’Eloisa d’Itàlia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Vaxik — Armènia

Entrevista a en Vaxik d’Armènia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Marion — Alemanya

Entrevista a la Marion d’Alemanya, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 19-20, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Carmiña — Bolívia

Entrevista a la Carmiña de Bolívia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Lorena — Argentina

Entrevista a la Lorena d’Argentina, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Cristina — Argentina

Entrevista a la Cristina de d’Argentina, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 19-20, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Adriana — Colòmbia

Entrevista a l’Adriana de Colòmbia, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Gadur — Cap Verd

Entrevista a en Gadur de Cap Verd, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 20-21, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.


Mohamed — Marroc

Entrevista a en Mohamed de Marroc, realitzada per alumnat de l'Institut de Taradell de 2n d’ESO del curs 19-20, en el marc del Projecte Perfils d'apropament al fet migratori.